Kitálalt Lagzi Lajcsi testvére, ezt kérte tőle a börtönbe vonuló zenész

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, tegnap délelőtt 10 órakor érkezett a baracskai börtönhöz Lagzi Lajcsi, akit tavaly év végén ítélt három és fél év börtönbüntetésre a bíróság. Eredetileg február 15-re kapta a behívóját, de azóta is trükközéssel próbálta elkerülni a büntetést. Mivel másodfokon is elutasították az áram-, víz- és gázlopás miatt jogerősen elítélt Lagzi lajcsi kérelmét, így megkezdte a szabadságvesztés büntetésének letöltését. Most testvére, Galambos István is megszólalt testvére helyzetéről és elárulta, milyen különös kéréssel fordult családjához a bevonulása előtt.
Vágólapra másolva!

Hatalmas drámával vonult börtönbe Lagzi Lajcsi, aki egy magánmentővel vitette el magát a büntetésvégrehajtási intézménybe. Korábban is különös betegségei miatt próbálta megsajnáltatni magát a közvéleménnyel, valamint a letöltendő börtönbüntetést is ezzel próbálta elkerülni. A számításai nem jöttek be, leghamarabb 2024-ben szabadulhat az intézményből. Most testvére elmondta, hogyan búcsúzott el a családjától bevonulása előtt és milyen kérésekkel fordult hozzájuk.

A testvéremmel a bevonulása előtti utolsó beszélgetésem komoly volt, ugyanakkor érzelmes is. Először egy papírt tett elém, hogy írjam alá. Azon a papíron az szerepelt, hogy kapcsolattartói státuszt kapok. Én leszek az egyik, aki látogathatja. Összekészítette az orvosi papírjait, amit vitt magával, azt is megmutatta, aztán arra kért, hogy szerezzek neki egy kisrádiót, amin híreket és zenét hallgathat. Szereztem is egy jobb minőségűt, remélem engedik bevinni a cellájába" - kezdte Galambos István, aki igyekezett megkönnyíteni Lagzi Lajcsi dolgát, aki szándékosan ment kíséret nélkül a baracskai börtönhöz.

Amikor megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy egyrészt minket nem akar ilyen helyzetbe hozni, kitenni esetleg a sajtó érdeklődésnek, és magát is ezzel akarta védeni. Azok a bevonulás előtti percek nagyon kemények ám..." - árulta el a Ripostnak Lagzi Lajcsi testvére.

Lagzi Lajcsi tegnap kezdte meg három és fél éves büntetésének letöltését a baracskai börtönben Forrás: Frizbi TV