Újabb durva betegség támadta meg Young G-t és feleségét

Young G Béci
Vágólapra másolva!
Szörnyű napokat él át Young G és felesége, Norina. Egy kellemetlen betegség támadta meg őket, amit a kislányuk is elkapott.
Vágólapra másolva!

Ismét nincs jól Young G és felesége, Norina. A sztárpár már napok óta küzd a betegséggel, ám azt talán egyikük sem gondolta, hogy ennyire megkeseríti majd a mindennapjukat. A rapper egész éjszaka fent volt a kellemetlen tünetek miatt – írja a Ripost.

– fogalmazott az Instagram-oldalán Norina, akinek elkél a segítség ebben a helyzetben, hiszen kislányáról sem tud úgy gondoskodni, ahogy szeretne.

Forrás: Young G Béci/Instagram

Bécit immár több mint hat éve egy régóta tartó autoimmun ízületi gyulladás és pikkelysömör gyötri, míg Norinán egy életmentő operációt kellett végrehajtani.

Borzasztó fájdalom volt az ízületeimben, a lábamban, kezeimben" – mondta korábban Béci, akinek felesége még ennél is fájdalmasabb napokat élt meg. Norina ugyanis kicsivel több mint egy évvel ezelőtt szabadult meg a méhnyakráktól. Az édesanyának akkor el kellett távolítani a méhét a teljes gyógyulás érdekében.

"Január 18-a mindig egy emlékezetes nap lesz számomra, hiszen ezen a napon szabadultam meg a méhnyakráktól! Ez a betegség nem válogat, és nem győzöm hangoztatni, hogy fél évente járni kell szűrésre, mert megmentheti az életed!" – írta újjászületése évfordulóján Norina.