Így néz ki egy évvel a halála után Berki Krisztián sírhelye - kép

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Lassan egy éve, hogy váratlanul meghalt Berki Krisztián, aki még csak 41 éves volt. Halála után özvegye, Berki Mazsi intézte a búcsúztatóját és a temetéssel kapcsolatos teendőket. Az özvegy sok kritikát kapott már a gyászidőszak alatt, egyrészt a luxuséletvitele és új párkapcsolata miatt, másrészt azért, mert néhai férjének sírhelye folyton rendezetlen. 
Vágólapra másolva!

Május hatodikán lesz Berki Krisztián halálának első évfordulója és úgy tűnik, hogy addigra sem készül el az egykori médiasztár síremléke. Berki Mazsi korábban azt nyilatkozta, hogy már egyeztett az ügyben és anyósával, Mayer Júliával együtt választják ki Berki Krisztiánnak a megfelelő sírkövet. Ezzel kapcsolatban azóta sem szólaltak meg az érintettek, de egyelőre nincs látszatja annak, hogy bármilyen előrelépés történt volna a sírhelyet illetően, hiszen most is ugyanúgy áll, ahogy eddig is.

Berki Krisztián sírhelye a Farkasréti temetőben található és szemmel láthatólag nem gondozza senki. Még a temetésre készült fejfája jelzi, hogy hol nyugszik és rajta elszáradt, felborult virágok, régi mécsesek és szalagok találhatók - írja a Bors, ahol a sírhelyről készült friss képet is megtekintheti.

Berki Krisztián temetése óta sem készült el a sírhelye, senki sem gondozza Fotó: Polyák Attila - Origo