Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így vigasztalódik szakításuk után L.L. Junior fiatal exbarátnője - kép

Dárdai Blanka, L.L. Junior
A 18 év különbség és L.L. Junior nehézkes válása is közéjük állhatott, a rapper a lány nélkül utazott Dominikára
Vágólapra másolva!
Már nem először peltykálnak L.L. Junior és Dárdai Blanka szakításáról, akik között év elején lehetett egy hosszabb mosolyszünet. Bár a fiatal lány elutazott szerelme után Dominikára, mégsem sikerült megmenteni a kapcsolatukat, ugyanis egyértelmű jelek bizonyítják, hogy végleg szakított a páros. Dárdai most megmutatta, hogyan vigasztalódik a rosszul sikerült kapcsolata után.
Vágólapra másolva!

A szakítást egyelőre még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, de egy ismerős elárulta, hogy tudomása szerint fél év után elváltak útjaik. A névtelenséget kérő forrás elmondta, hogy már az elejétől fogva sok vita volt a szerelmesek között, valószínűleg erre ment rá a kapcsolatuk. Azóta olyan pletykák is felröppentek, hogy L.L. Junior most sem tudott hűséges maradni, ez vezethetett a szakításhoz.

Bárhogyan is történt, most Dárdai Blanka egész biztos, hogy L.L. Junior nélkül utazott egy spanyolországi nyaralásra, valószínűleg azért, hogy könnyebben elfelejtse a rappert és a rossz kapcsolatukat.

A fiatal énekesnő már több fotót is mutatott a nyaralásról, azonban férfi egyik fotón sem tűnik fel mellette és azt sem árulta el, hogy kivel utazott. Az egyik képéhez azonban sejtelmesen annyit írt: "Most jó", mintha burkoltan ezzel azt üzenné, már nem bánja, hogy véget ért a kapcsolata L.L. Juniorral.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről