Nagy bejelentést tett a súlyos beteg Christina Applegate

29th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals Horizontal
US actress Christina Applegate arrives for the 29th Screen Actors Guild Awards at the Fairmont Century Plaza in Century City, California, on February 26, 2023. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
2021-ben jelentette be Christina Applegate, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, mely egy súlyos idegrendszert támadó, autoimmun betegség. A Rém rendes család egykori sztárja akkor még bízott állapota javulásában, de most bejelentette a visszavonulását.
Vágólapra másolva!

Christina Applegate egy interjúban nemrég azt mondta, hogy nagyon sajánlja, nem vette komolyabban a korábban jelentkező, intő jeleket, melyek a betegségre utaltak. A színésznő még befejezte a Halott vagy című sorozat harmadik évadát, de már nagy kihívást jelentett számára, ugyanis 18 kilót hízott és már csak bottal képes járni.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Most a Vanity Fairnek adott interjút a szklerózis multiplexszel élő Christina Applegate. A betegség kapcsán úgy fogalmazott, nincsenek illúzió, nem tervezi, hogy valaha is kamera elé áll még színészi feladatokat ellátva.

A Halott vagy című sorozat volt az utolsó filmes munkája, abban Linda Cardellini oldalán játszott. Applegate emiatt is nagyon hálás, nem csak nagyon jó színésznőnek, de a legnagyobb embernek is tartja, akit valaha ismert.