Nem javul a Família Kft. sztárjának állapota, súlyos műtét vár rá

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, a 95 éves színész, Baranyi László egészségi gondokkal küzd az utóbbi időben. Először a koronavírus gyengítette le a szervezetét, majd színházi balesete és az azt követő sorozatos elesések nehezítik a gyógyulását. A színész elárulta, hogyan érzi magát most és talált-e megoldást a problémájára.
Vágólapra másolva!

Baranyi László igazán aktív volt októberi balesetéig, hiszen épp akkor is egy forgatásra igyekezett, amikor nagyon szerencsétlenül sikerült elesnie. A színésznek ekkor betört a feje, a bal vállán és karján zúzódásokat szenvedett, ekkor még nem volt olyan súlyos következménye az esésnek, de ezt követte még két elesés és egy súlyos influenza is tavaly év végén.

A Família Kft. sztárjai, Baranyi Lászlót Ferenc nagypapa szerepében láthatta a közönség Forrás: Facebook/Família kft

Olyan jó szerep volt. Az lehetett volna a hattyúdalom. A filmvásznon kellett volna meghalnom. A rendező ugyan mindvégig ragaszkodott a személyemhez, mondtam neki, hogy igencsak nehéz helyzetbe kényszerültem, nem bírnám a napi tizennégy órás forgatásokat. Sajnálom, mert nagyon szép búcsú lett volna" - mondta Baranyi László, aki nagyon sajnálja azóta is, hogy ilyen szerencsétlen baleset miatt nem fejezhette be munkáját. A 95 éves színészt viszont sokkal jobban zavarja, hogy régóta tart egészségügyi állapotának romlása és szeretne újra a régi lenni.

De már tudok fogni, rá bírok feküdni, szóval napról napra erősödik. Eljárok természetgyógyászhoz, ő nagyon sokat segít a rehabilitációban. Azt mondta: az utolsó pillanatban vezetett hozzá az úr, hiszen már fennált a betokosodás veszélye" - magyarázta Baranyi, aki sajnos azóta is elesett és ez méginkább rontott az állapotán, de szerencséjére felesége mindvégig támogatta.

Szegény feleségemet úgy sajnálom már, átment ápolónőbe. Egyszerűen nem tudok lehajolni. Mindkét térdemet meg kellene műteni, de nem szeretnék kés alá feküdni. Nehézkesen emelem a lábaimat, a cipőfűzés is kihívást jelent. Ha megyünk valahová, mindig egy fél órával előtte nekiállunk készülődni. Az egyik nagyon kedves barátom visszaadta a reményt, az édesanyját ugyanis kerekesszékből állították fel őssejtlevétellel: a csípője és mindkét térde jobb lett hetvennyolc évesen. Mondjuk, én ennyi idősen még javában futballoztam. Viszont ez az őssejteljárás hatszázezer forintba kerül" - idézi a Bors Baranyi László szavait, akit talán a drága kezelés hozhatna helyre vagy az elkerülhetetlen műtét, amit már nem szeretne vállalni.

Baranyi László egészsége hirtelen romlott le Forrás: József Attila Színház