Súlyos balesetet szenvedett a Zanzibár énekesnője

Terecskei Rita elárulta, miért vonult vissza a médiaszereplésektől
Vágólapra másolva!
Terecskei Rita évekkel ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett. Ez nem tántorította el őt attól, hogy siklóernyőzni kezdjen.
Vágólapra másolva!

A Zanzibár énekesnője szerencsével határos módon túlélt egy durva balesetet.

Volt egy motoros találkozó, és azon elindultunk a motoros felvonulásra. Nem mi voltunk a hibásak, de nyilván ki húzza a rövidebbet? Mindig a motoron ülő. És elszálltam, mint a győzelmi zászló, mert százharminccal végig tekert rajtunk egy autó – mesélte a Palikék Világa by Manna adásában Terecskei Rita. "Nem is nagyon emlékszem, évekkel később derült ki, amikor véletlenül feljött, hogy »jaj, anyukám, de durva, hogy már Kecskemétre odaértetek, amikor a mentőből kiszálltam. Kislányom nem, téged addigra már összepakoltak. Ez a rész nem volt meg, mert teljesen törölte az agyam. Minden volt ott, eszméletvesztés is, és igazából három nap után kiengedtek a kórházból. Aztán lett nekem is saját motorom, de állandóan szervizelni kellett, szétszedtük, összeraktuk, bindzsiztünk vele, csak nem sikerült. Aztán úgy döntöttem, lehet, hogy ez egy jel arra, hogy lehet, nem az én utam a motorozás. Nagyon szeretem a szabadságérzet miatt, és van egy kis köbcentis robogó-szerű valamim, azt tervezem, hogy majd felhozom Pestre, mert egyelőre Cegléden van, de még kicsit gondolkodom ezen, nem biztos, hogy kell motoroznom" – mondta Rita, aki saját bevallása szerint mára már sokkal nyugodtabb lett.

De ahogy telnek-múlnak az évek, észreveszem magamon, hogy már sokkal nyugodtabb vagyok..., már nem kezdek el feleslegesen bármin túrázni. Az évek és a rutin."