Elhagyja az országot Gömöri András Máté

Gömöri András Máté
Vágólapra másolva!
Gömöri András Máté a nyár végén Kanadába költözik, mivel felvették a Seneca College színész szakára. A felesége, Polyák Lilla is vele utazik, ám ő nem hagyja el teljesen Magyarországot.
Vágólapra másolva!

A színész hatalmas lehetőséget kapott, felvették a Seneca College színész szakára, ami remek induló lehet a számára egy nemzetközi karrier beindítására. Akkor még nem tudta, hogy él-e a lehetőséggel, most azonban eldöntötte, ha mindent sikerül elintézni, a nyár végén útra kel.

"Úgy készülök, elkezdem a Seneca College színész szakát Kanadában, ám – nem meglepő módon – ennek rengeteg adminisztratív és bürokratikus vonzata van, amik befolyásolhatják a költözésem időpontját. Ha minden ideálisan alakul, nyár végén utazom és egy új, hatalmas kaland veszi kezdetét" - mondta a Blikknek.

Forrás: Gömöri András Máté/Instagram

A színész már el is kezdte felszámolni az itthoni életét, úgy számol ugyanis, hogy az elkövetkező néhány évet Kanadában tölti. Felesége, Polyák Lilla is vele utazik, ám ő nem hagyja el teljesen Magyarországot.

– vette át a szót a színésznő.

"Az biztos, hogy ha megy, segítek neki kiköltözni és belakni az új életét, de én magam kétlaki életet tervezek élni, mivel számos remek munka Magyarországra köt" - tette hozzá.