Elhagyta az országot Király Viktor felesége

Király Viktor és Anita
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Király Viktor és felesége sokáig titkolóztak arról, hogy mi van közöttük valójában, csak szűkszavúan beszéltek a házasságuk válságáról. Azonban a múltkor Király-Virág Anita kikelt magából a közösségi oldalán és elárulta a részleteket. Az édesanya most megelégelhette az otthoni problémákat, ezért kisfiukkal együtt elhagyta az országot, de a zenészt most sem vitték magukkal.
Vágólapra másolva!

Korábban azt nyilatkozta Király Viktor és felesége, hogy dolgoznak a kapcsolatuk megmentésén, de egy ideje ennek az ellenkezője látható a közösségi oldalaikon. Egyáltalán nem posztolnak közös képet, a bejegyezéseik alapján nem is igazán szerveznek már közös programokat, ráadásul Király-Virág Anita már másodszor tervez nyaralást férje nélkül.

A múltkori kiborulása után most úgy döntött, hogy kisfiával együtt utazik Horvátországba, hogy kicsit maga mögött hagyja a problémáit. Ez viszont egy újabb bizonyítéka annak, hogy nem tudják helyrehozni a házasságukat. Király-Virág Anita egyelőre nem árulta el, hogy ki utazott el vele és kisfiával, de szinte biztos, hogy nem az énekes.

A házaspár ugyan nem ad túl sok magyarázatot, de az ismert jósnő, Müller Rózsa elmondta, hogy véleménye szerint miért van az utóbbi időben ilyen sok kapcsolati válság és szakítás.

Ha csak számmisztikailag nézzük az évszámot, a kettesek és a hármas szám együtt nem szerencsés összetétel. Aki házasságban él, ott is felmerülhetnek súlyos problémák. Sokkal több toleranciára van szükség, mint eddig bármikor." - kezdte a Ripostnak Müller Rózsa.

Fontolóra kell venniük – még ha ismert emberként oly nehéz is –, hogy a pozitív változásért bevonnak-e egy harmadik felet, vagy veszni hagyják az együtt töltött éveket" - mondta Király Viktorék házasságát illetően az ismert jósnő.

A képek között lapozhat: