Újabb részlet derült Johnny Depp elmaradt budapesti koncertjéről

ROCK IN RIO 2015 IN RIO DE JANEIRO 
US singer Alice Cooper, US guitarist Johnny Depp and US guitarist Joe Perry
Vágólapra másolva!
Az utolsó pillanatban mondták le a Hollywood Vampires budapesti koncertjét, amelyet a Hooligans dobosa, Kiss Endi is megnézett volna. Elmondta, mi történt a helyszínen.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nagyjából egy órával a kezdés előtt fújták le Johnny Depp és Alice Cooper zenekarának a fellépését a Papp László Budapest Sportarénában. Állítólag Depp rosszul lett, de biztosat egyelőre nem tudni a lemondás okáról.

A Hollywood Vampires egy része egy korábbi koncerten Forrás: Agęncia Estado via AFP/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Wilton Junior

A helyszínen volt a Hooligans dobosa, Kiss Endi is, aki így nyilatkozott a történtekről: "Természetesen a betegséggel nem tudsz, mit csinálni. K*rva szar érzés, mert azért vártunk itt, azért vagyunk itt, de hát b*sztatni meg valakit nem lehet emiatt... Biztos, hogy nem viccből, mert nagyon nagy bulira készültek" – mondta a Blikknek.

Kiss Endi Forrás: Instagram

"Nem tudom, mikor lett rosszul.

Azt nem tudom elképzelni, hogy a többiek délután eljönnek potyára beállni azért, hogy megmutassák, ők itt voltak" – tette hozzá.