Rengetegen sérültek meg a világsztár koncertjén

At least 8 dead, several injured at US music festival: authorities  Horizontal
(FILES) In this file photo taken on October 7, 2018 US rapper Travis Scott performs onstage at the ACL Music Festival at Zilker Park in Austin. - Rappers Travis Scott and Drake have been sued for having "incited mayhem" after eight people were killed and dozens injured in a crush during a Texas concert, the law firm confirmed on Sunday. Texas firm Thomas J. Henry Law on Sunday tweeted a story published by the Daily Mail on the suit, confirming it had filed "one of the first lawsuits in Travis Scott Astroworld Festival tragedy." (Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP)
Vágólapra másolva!
60 ember orvosi ellátásra szorult Travis Scott római koncertjén, miután valaki paprikaspray-t fújt a tömegbe.
Vágólapra másolva!

Valaki paprikaspray-vel fújt le jó pár nézőt Travis Scott koncertjén a Circus Maximusban, egy 14 éves fiú pedig akkor sérült meg, amikor leesett egy magasabb falról – írja a TMZ.

A fellépés során összesen hatvanan szorultak orvosi segítségre, de még így sem volt olyan súlyos a helyzet, mint Scott 2021-es koncertjén, ahol tíz ember meghalt.

Travis Scott a színpadon Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro

A mostani fellépés mindenesetre a környéken lakóknak is gondot okozott, többen földrengésre gyanakodtak, és voltak, akik nemcsak a közösségi médiában adtak ennek hangot, de a rendőrséget, a tűzoltókat is hívták – pedig csak annyi történt, hogy az egész tömeg ugrált, főleg, amikor vendégként Kanye West is megjelent a színpadon.

A történtek hatására a Circus Maximus igazgatója bejelentette, hogy ezentúl csak opera- vagy balettelőadásokat lehet majd tartani az ókori épület romjai között.