Ezt gondolja valójában L.L. Juniorról az apósa, Körtvélyessy Zsolt

Megtörten nyilatkozott Körtvélyessy elhunyt feleségéről: "Ő volt a mindenem"  - Videó Zsolt
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, súlyos állapotban kezelték a kórházban Körvélyessy Zsoltot, akit nemrég engedtek haza az intézményből. Ennek apropójából adott interjút a TV2-nek, ahol szóba került L.L. Junior és a színész lányának válópere is.
Vágólapra másolva!

Körtvélyessy Zsolt július végén egy komoly műtéten esett át, mivel szívritmuszavart állapítottak meg nála. Az operációt követően hamar hazaengedték, de komplikációk léptek fel nála, így vissza kellett mennie a kórházba. Körtvélyessy elmondása szerint a műtéti sebe begyulladt egy bakteriális fertőzés miatt, majd be is lázasodott, így benn kellett maradnia utókezelésen, ahol antibiotikumot kapott, három hétig lábadozott az intézményben.

A színész már sokkal jobban érzi magát, így elfogadta a Tények Plusz felkérését és interjút adott a történtekről, egészségi állapotáról, valamint megszólalt vejéről, L.L. Juniorról is, aki ellen nemrég indult rendőrségi eljárás egy botrányos videója miatt.

Sajnos sok válás van az országban. Nem tudják kibeszélni, mindkettő indulatos, Laci az olyan, amilyen, ő egy szabad lelkű ember. Másképp gondolja a családot is, mint ahogy én gondolom. Nagy szerelemnek indult kétségtelenül" - magyarázta Körtvélyessy Zsolt, aki sejtelmesen fogalmazott lánya volt férjéről, de nem mondott többet, hiszen a válóper még nem zárult le.

"Most eljöttek egy albérleti lakásba, ott jól elvannak ketten. Bízom benne, hogy meg tudnak állapodni" - zárta a Körvélyessy Kingával kapcsolatos gondolatait a színész.