Oszter Alexandra elárulta, mit tervez édesapja birtokával

Oszter Alexandra
Vágólapra másolva!
Oszter Sándor színművész halála után hatalmas vagyont hagyott hátra, a Diósjenőn található gazdaságát, ami még saját templommal és kastéllyal is rendelkezik végül lánya, Oszter Alexandra örökölte meg, aki elárulta, mit tervez a birtokkal - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

Rám maradt a birtok a szántókkal, erdőkkel együtt, nagyon gyorsan bele kellett tanulnom a gazdálkodásba, vizsgákat tettem le, hogy tovább vihessem mindazt, amit apukám itt hagyott - mondta Oszter Alexandra.

Édesapám mindent magával vitt a sírba, rengeteg munka várt rám, mikor elment. Beleértve az adminisztrációt is. Érdekes, hogy az utolsó nyarán – amikor az első művészeti tábort csináltam ott – megkérdezte, hogy mi a tervem a gazdasággal. Azonnal rákérdeztem, hogy 'Papa, ugye nem akarsz elmenni?'. Talán volt benne egy ilyen érzés. Korábban sose kérdezte ezt, de

elmondtam neki, hogy látogathatóvá szeretném majd tenni, hogy ilyen táborokat szeretnék még szervezni.

Nagyon tetszett neki az ötlet. A színésznő ezt követően pedig azt is elárulta, hogy milyen tervei vannak a jövőben a birtokkal. Mint kiderült szeretne gyerekeket táboroztatni, esetleg festészeti hétvégéket is tartani.

A gazdaságban rengeteg a munka. Szeretnék továbbra is táboroztatni vagy akár festészeti hétvégéket tartani.

Nagyon szeretek a 9-13 éves korosztállyal foglalkozni, de már felnőttek is jelezték, hogy szívesen jönnének alkotótáborba.

Szeretném a birtok egy részét felújítani olyanná, ahol egy család is eltölthetne egy hétvégét. Ahogy

múzeumot is nagyon szeretnék édesapám emlékére.

Van egy felszentelt templom is a birtokon, így akár esküvőknek is helyet tudnánk adni. Rengeteg felújítás szükséges, sok segítség kell, nyakig benne vagyok, meglátjuk, hogyan alakul - mondta Alexandra.