Nagy a baj Oszvald Marikáéknál

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a szombat hajnali pusztító erejű vihar senkit sem kímélt, még az is rettegett, aki egyébként nem fél az ilyen ítéletidőben. Több hazai sztár is megszólalt arról, hogy esetükben milyen károkat okozott a felhőszakadás és a szélvihar, most Oszvald Marika is elmondta, hogy náluk milyen kétségbeejtő a helyzet.
Vágólapra másolva!

Oszvald Marika épp Sopronban tartózkodott egy fellépése miatt, amikor lecsapott az ország egy részére a pusztító erejű vihar, ami sokfelé óriási károkat okozott. A művésznő minden nyáron kiköltözik gödöllői telkére, melyet még negyven évvel ezelőtt vett az édesapja. A hazai művészvilág is jól ismeri Oszvald Marika nyári otthonát, hiszen sok emlékezetes partyt rendezetek már ott. Most azonban a vihar megtépázta, a művésznő pedig kétségbe van esve, de minél előbb szeretné helyrehozni a károkat.

Az én házamat, udvaromat sem kímélte a szél, féltettem az üvegborítású medencét, a csodálatos virágaimat, az egész kertet, amiben annyi, de annyi munkám van... Vasárnap hajnal négykor értem haza, a hajnali félhomályban is láttam a pusztítást, de aludnom kellett néhány órát, hogy el kezdjem a kármentesítést" - mesélte szomorúan az operetténekesnő, majd elmesélte, hogy néhány órára lepihent, hogy újult erővel tudjon nekilátni a munkálatoknak.

Hívtam segítséget, azóta is dolgozunk, nagy a kár. De nem panaszkodom, mert mások sokkal rosszabbul jártak" - fűzte hozzá Oszvald Marika, aki elmondta, hogy a legnagyobb baj az, hogy lassan két napja áram nélkül kell megoldaniuk mindent.

Mondjuk a fridzsiderem leolvadt, minden mehet majd a kukába. De sebaj! Ezek pótolható dolgok, a lényeg, hogy nem történt tragédia!" - zárta gondolatait a Borsnak Oszvald Marika.

Oszvald Marikánál nagy a baj, lassan két napja nincs áram az otthonában Forrás: MTI/Mohai Balázs