Durván megsértették Nádai Anikót

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter épp egy tengerparton nyaralnak, ahonnan az egykori reality-szereplő több képet is megosztott. Bár sokan dicsérték a fürdőruhás képeit, mégis akadtak olyanok, akik durván megsértették a kétgyerekes édesanyát, aki most a kritikák miatt összeveszett a követőivel.
Vágólapra másolva!

Hosszas bejegyzésben reagált Nádai Anikó azokra a kritikákra, hogy úgy néz ki, mintha megint gyereket várna. Elmondása szerint ez annyira rosszul esett neki, hogy elkezdte szégyellni a szülés utáni testét és minden képen próbálja behúzni a hasát, hogy ne kapja meg folyton ezeket a megjegyzéseket.

Szerintem ez tapintatlanság. Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam...Sajnos amikor várandós voltam több mint 23 kilót híztam, és szétnyílt a hasizmom. De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel... Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra... Viszont ezt a fickót itt mellettem a világon mindennél jobban szeretem!" - írta csalódottan az őt ért kritikákra Nádai Anikó, aki most először beszélt arról, hogy mennyire megviselte testét második terhessége és a kis Alex születése.