Egyszerre alázta meg G.w.M a volt élettársát és Csutit

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy úgy tűnik, mára mindenki túllépett a történteken, főleg G.w.M és Kulcsár Edina, akik már saját családot is alapítottak, mégis ők azok, akik sértegetik volt párjaikat. Elsősorban G.w.M szeret nyilvánosan megalázni másokat, most is megtette, méghozzá úgy, hogy egyszerre sértette meg gyerekei édesanyját és az egykori szépségkirálynő volt férjét is.
Vágólapra másolva!

G.w.M és Kulcsár Edina szerelmének története nem indult túl rózsásan, hiszen mindketten meglévő kapcsolataikból léptek félre egymással. Sokáig ment is a nyilvános sárdobálás, elsősorban G.w.M és volt élettársa részéről, de egy ideje ez abbamaradt.

Idén már megszületett Kulcsárék első közös gyereke, Amara is, ezért még a kislány érkezése előtt úgy döntöttek, hogy össze is házasodnak. G.w.M-et ez sem gátolja meg abban, hogy ne generáljon feszültséget maga körül, sőt, újra Nagy Mealnie-t és vele egyidejűleg Csutit alázta meg legújabb dalában. Legalábbis a kommentelők nagy része így gondolja, akik ki is fejtették a véleményüket arról, hogy a rapper egy mondattal sértette meg gyerekei anyját és Kulcsár volt férjét, gyerekeik apját.

- hangzik el a dalszövegben, mellyel egyértelműen utal egykori párjaikra, akik eddig nem reagáltak nyilvánosan a rapper szavaira - írja a Bors.

G.w.M továbbra sem fogja vissza magát, sértegeti volt párját és Kulcsár Edina exférjét is TV2