27 év után válik Hugh Jackman és felesége

TV+Sztárok, Furcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? 
Hugh Jackman - Deborra-Lee Furness
Vágólapra másolva!
Mindenki igazi álompárnak tartotta őket, ám most mégis úgy döntöttek, külön folytatják tovább életüket.
Vágólapra másolva!

Hugh Jackman elválik feleségétől, Deborra-Lee Furnesstől, akivel már 27 éve házasok. Hollywood álompárjának számítottak, mivel a színész a korkülönbség ellenére is rajongott a feleségéért. Az 54 éves színésznek és 67 éves feleségének két gyereke van: Oscar 23 éves, Ava pedig 18 - írja a Bors.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness Forrás: AFP/Robin Marchant

"Áldottak vagyunk, hogy férjként és feleségként közel három évtizedig együtt élhettünk egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most változóban van, és úgy döntöttünk, különválunk, hogy egyénileg is fejlődni tudjunk. A családunk volt és mindig is az lesz a legfontosabb számunkra. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet. Nagyra értékeljük a megértésüket a magánéletünk tiszteletben tartása terén, miközben családunk végigkíséri ezt az átmenetet mindannyiunk életében" - áll a házaspár közleményében.

A 13 év korkülönbség ellenére látszólag rajongtak egymásért, azt nyilatkozták korábban, hogy az 1996-os esküvőjük óta sosem töltöttek két hétnél több időt külön.

Idén áprilisban volt a 27. házassági évfordulójuk, és a Marvel-filmek sztárja egy megható üzenetet küldött feleségének:

Hugh soha nem szégyellt beszélni a házasságáról, és dicsérte Deborra-Lee-t, amikor 2017-ben sikerfilmjét, a The Greatest Showmant reklámozta. Egy interjúban Deborra-Lee-t a „legjobb barátjának" és a fő támogatójának nevezte mind karrierjében, mind magánéletében.