Nádai Anikó teljesen felismerhetetlenre plasztikáztatta magát - képek

Anikó#Show Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Egyre többen támadják Nádai Anikót a külseje miatt, hiszen az utóbbi időben szinte már rá sem ismerni. Az egykori valóságshow-szereplő 2008-ban tűnt fel először a képernyőn. Szegény körülmények között élt az édesanyjával, ezért is próbálkozott a médiában, mert reménykedett abban, hogy egyszer kitörhet a nehéz helyzetből. Ma már két kisfiú édesanyja, és valóban jó anyagi körülmények között élnek jelenlegi párjával, így a plasztikai műtéteket is ki tudja fizetni magának. Nádai egyértelműen több beavatkozáson is átesett az utóbbi időben, sokan meg is jegyezték, hogy már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Nádai Anikó 2010-ben, 21 éves korában vált ismertté. Megnyerő külseje miatt kedvelték az emberek, kislányos bájával sokáig érvényesült. Leginkább realitykben lehetett látni, így ismerte meg első gyereke apját, Kovács Dánielt is, akivel 2013-tól 2017-ig éltek együtt, de sosem házasodtak össze.

Nádai Anikó első gyerekének apjával, Kovács Dániellel 2016-ban Forrás: Life.hu

Kisfiuk, Patrik 2016-ban született, már nyolcéves. A szakítást követően is próbálkozott tartós kapcsolatot alakítani, de egészen 2021-ig nem találta meg az igazit. Azóta Weisz Fanni volt férjével, Hajmásy Péterrel alkot egy párt, aki a válás után szinte azonnal Nádai mellett kötött ki.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó ezzel a képpel jelentették be az eljegyzésüket Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

A páros nem húzta sokáig az időt, 2022 év elején Hajmásy megkérte Nádai Anikó kezét, majd nem sokkal később bejelentették, hogy közös gyereküket várják. A kisfiuk, Alex tavaly nyáron született meg, de nemrég azt nyilatkozták, hogy több gyereket már nem szeretnének, annak ellenére sem, hogy épp új álomotthonukat építik. Nádai elmondása szerint már kinőtték az előző házat, négyükre tervezve kezdtek neki az építkezésnek.

Nádai Anikó új házukkal dicsekszik Forrás: Nádai Anikó Instagram

Az egykori valóságshow-szereplő és vőlegénye most úgy gondolják, hogy jövőre talán sort kerítenek az esküvőre is, de Nádai nem sürgeti a dolgot, korábban el sem tudta képzelni, hogy férjhez megy és családot alapít.

Sőt, én korábban azt mondtam, soha nem megyek férjhez, de hát szerencsére máshogy alakult az életem" - nyilatkozta a jövőbeli terveikről Nádai Anikó, akinek párja, Hajmásy Péter is hasonló állásponton van a családot és esküvőt illetően, sőt a férfi kijelentette, hogy már teljes a család, ő sem szeretne több gyereket.

Azért ez az apaság ez kemény, kemény! Nem akarok ilyen kisbuszokkal járkálni a jövőben..." - mondta Hajmásy, aki szerint így teljes az életük.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter úgy érzik, hogy most teljes a családuk, már több gyereket nem szeretnének vállalni. Az esküvő sem prioritás, az építkezés számukra most a legfontosabb Forrás: Instagram/Hajmásy Péter

Lapozzon és nézze meg, hogyan változott meg Nádai Anikó az elmúlt évek alatt!