Anyagi helyzetéről beszélt Zámbó Jimmy fia

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Zámbó Jimmy középső fia, Sebastian Ausztriában él, három műszakban dolgozik, azt mondja, egy forintot nem látott soha a jogdíjakból. Az őt ért kritikákra reagált.
Vágólapra másolva!

Zámbó Jimmy középső fia, a korábban még Szebasztiánként ismert Sebastian "a saját szárnyával szeretne szállni", kikéri magának azokat a kritikákat, miszerint édesapja hírnevéből és vagyonából élne.

Zámbó Sebastian egy régi felvételen Forrás: TV2

"Tök hétköznapi ember vagyok, aki ugyanúgy dolgozik, mint bárki más. Vendéglátói főiskolára jártam, ezután a vendéglátásban helyezkedtem el, mint annak idején édesapám. Ezt csináltam tíz-tizenkét évig, de talán van az tizenöt év is. Ezután megismerkedtem a menyasszonyommal, aki Ausztriában él. Új élet, új szerelem reményében ki is költöztem, ennek már hét éve.

Amit elértem, azt önerőből tettem. Egy cégnél dolgozom, ahol egy gépet kezelek, ami proteines italokat készít, amit szétküldenek szerte az egész világban" – mesélte a Borsnak.

Zámbó Jimmy Forrás: Instagram

"Apu tanításából ez maradt meg, hogy önmagam által érjek el dolgokat, ne más által. Természetesen mérhetetlenül büszke vagyok arra, amit elért. De fontosnak tartom leszögezni, hogy nem édesapámból élek! Saját keresetem, saját pénzem van. Nem is lovagoltam sosem a nevén, vagyonán sem. Hozzátenném,

De erről többet nem mondhatok... Szíven ütött, mikor azt láttam a kommentek között, hogy én hátradőlve apu vagyonából és hírnevéből éltek. Ez nem igaz. Három műszakban dolgozom, most is reggel 7-re értem haza. Sosem volt büdös a munka, sőt vallom, hogy a munka nemesít. Jobban megbecsülöm önmagam, ha tudom, hogy a saját pénzemből tudok költekezni" – tette hozzá.