Botrányt okozott Lisa Marie Presley végrendelete

Így nézett ki utolsó nyilvános megjelenésén Lisa Marie Presley, három nappal a halála előtt, Golden Globe
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 10: Lisa Marie Presley with Icelandic Glacial at the 80th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton on January 10, 2023 in Beverly Hills, California. Joe Scarnici/Getty Images for Icelandic Glacial/AFP (Photo by Joe Scarnici / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A bírósághoz fordult Priscilla Presley, szerinte nem érvényes a végrendelet, amelyet a lánya, Lisa Marie Presley hagyott hátra.
Vágólapra másolva!

A január közepén meghalt Lisa Marie Presley a lányára, Riley Keough színésznőre hagyta minden vagyonát, miután a fia, Benjamin Keough öngyilkos lett 2020-ban.

Lisa Marie Presley Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Joe Scarnici

A végrendeletében az édesanyja, Priscilla Presley nem szerepel, ő azonban most megtámadta a dokumentumot, a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságtól kéri annak felülvizsgálatát.

Priscilla Presley Forrás: Getty Images/Noel Vasquez

Lisa Marie Presley állítólag 2016-ban módosította a korábbi végrendeletét (amelyben még szerepelt az anyja), de Priscilla Presley szerint az aláírás egyálatlán nem hasonlít a lányáéra, ráadásul a neve is néhol hibásan szerepel – írja a Los Angeles Times.