Egészen hihetetlen, hogyan tudta meg Shakira, hogy megcsalják

tennis Horizontal COUPLE SIDE BY SIDE
(FILES) This file photo taken on September 5, 2019 shows Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attending the Davis Cup Presentation in New York. - Colombian superstar Shakira and FC Barcelona defender Gerard Pique said on June 4, 2022 they were calling time on their relationship of more than a decade. The couple share two children. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
Shakira és Gerard Piqué hosszú kapcsolatának vége bejárta a világsajtót. Ráadásul a kolumbiai popsztár és focista szerelmének megcsalási botrányáról még mindig derülnek ki új dolgok. 
Vágólapra másolva!

Az, hogy Gerard Piquének szeretője van, akármilyen banálisan hangzik is, valószínűleg egy lekváros üvegnek köszönhetően derült ki - írja a francia Vanity Fair. Shakirának feltűnt, hogy erősen fogy a lekvár a közös otthonukban, pedig szerelme nem is szerette nagyon azt. Egyik napról a másikra aránytalanul megnőtt az üresedő vagy üres befőttesüvegek száma, ugyanis a lap szerint Piqué a Shakirával közös otthonába hozta szeretőjét, akivel ott reggelizett. Amikor az üres lekvárosüvegek feltűntek Shakirának, akkor döntött úgy, hogy magánnyomozót fogad, és kideríti a férfi hűtlenségét. Így bukott le Piqué az énekesnő előtt.

Shakira és Piqué 2019-ben Forrás: AFP/Gabriel Bouys