Nevetséges, min sértődött meg a nő, akinek évente 300 szexpartnere van - fotók

annie knight
Vágólapra másolva!
 A 26 éves nő ilyet még nem tapasztalt korábban. Több képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A szexuálisan legaktívabb ausztrál nőnek tartott 26 éves Annie Knight csalódott, amikor évi 300 szexpartnere közül az egyik úgy döntött, hogy soha többen nem keresi, a nő hívásaira pedig nem is válaszol - mert rájött, hogy ő csak egy volt a törzsvendégek hosszú sorában. A nőt azért is bosszantja az eset, mert a férfi felettébb jóképű volt.

https://www.instagram.com/anniekknight/

A netes sztár, aki az OnlyFansen is mutogatja testét, azt állítja, hogy őszinte a partnereivel, nem hitegeti őket azzal, hogy ők lennének az egyetlenek - feltéve, ha felhozzák egyáltalán a témát. Úgy tűnik azonban, hogy ez a férfi nem tudta: szexelt vele, majd csak később olvasgatta a bulvárlapokat, amelyek az évente 300 partnert elfogyasztó Annie esetével foglalkoztak. A nő egy trágár videóban küldte el a férfit, pusztán azért, mert lelépett szó nélkül.

- közölte.

Sok Instagram-követője azonban nem nagyon sajnálja a nőt, sőt, dicsérik a volt szeretetőt, aki nem akart csak egy lenni a sorban. Vannak, aki szerint magány vár az Onlyfans-modellre: "Hamarosan 40 éves leszel, magányos és szomorú, és azon tűnődsz, miért fordult a kocka" - írta egy követője.

Több képért lapozzon!