40 évvel a feloszlás után új dalt írtak a Hungária tagjai

Hungária együttes, jelenet a Ciao Marina klipből
Vágólapra másolva!
Az egyik legsikeresebb magyar együttes 1983-ban oszlott fel.
Vágólapra másolva!

"Jó hírünk van! Új Hungária dalbemutató lesz vasárnap 10 órakor a Retro rádió Sztársáv című műsorában. A Hungária együttes tagjai a műsor vendégeként mesélnek többek közt az új dal születéséről. 28 év után egy vadonatúj felvétellel lepték meg a rajongókat, igazi karácsonyi ajándékként. Hallgassátok! Klippremier is hamarosan" - írta Instagram-oldalán Fenyő Miklós.

Mint ismert, 2024. június 1-jén áll össze újra a Hungária, a Puskás Arénában tartanak koncertet.

Az állatkínzós botrányba keveredett Dolly nemrég elmondta, miért oszlott fel a sikeres formáció, Fenyő Miklós pedig egy 40 éve nem hallott felvételt mutatott.

Szikora Róbert is a zenekar tagja volt, ő is visszatér jövőre a bandával. Ő a feloszlás előtt már kilépett: a korábbi verzió szerint Fenyő Miklós nem nézte jó szemmel, hogy a zenésztársa Szűcs Judithnak írna dalokat, mert ezzel "megbontaná a rock and roll egységét", Szikora azonban most már másként emlékszik: "Én nem Fenyő Miklós miatt jöttem el, hanem az egész Hungária együttes zárt ki engem, és tette lehetetlenné a helyzetemet. Nem mondom, hogy Miki volt a felelős, hiszen ez egy hattagú zenekar volt, amiben a többiek ugyanúgy gondolkodtak, mint Miki" – mondta nemrég.