Exkluzív interjút adott Jákob Zoltán: meghozta a döntést a Nagy Ő

bachelor
Vágólapra másolva!
Mauritiusról jelentkezett be, kiderült, van-e jövője a kapcsolatuknak. A milliárdos üzletember a Tények Plusznak adott interjút. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Jákob Zoltánért tizenhét nő küzdött hosszú heteken át a TV2 műsorában, végül a milliárdos a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettinát választotta. A pár elárulta, hogy sokáig titkolták a kapcsolatot, ezért nem is találkoztak a műsor végéig. Sokaknak feltűnt, hogy a kezdeti lelkesedésük után egyre kevesebb időt töltenek együtt, a milliárdos már a második külföldi luxusutazását tölti a barátnője nélkül. Most a nő megszólalt a kapcsolatukról és tisztázta, mi is van köztük valójában - erről itt olvashat.

Betti menyasszonyként tv2

Jákob ma a Tények Plusznak elmondta, mi a helyzet kettejük közt. "Ekezdtünk ismerkedni, találkozgattunk, elmentem a szüleihez is. Főzött nekem a Betti, hozott nekem vadast, a kedvenc ételemet. Mindent megtett, hogy egy kapcsolat elindulhasson kettőnk közt" - magyarázta.

Jákob Zoltán és Betti Forrás: Instagram/Hajnal Betti

Sokat beszélgettek arról, ki, hogyan működik, sok kérdés felmerült benne - magyarázta. "Próbáltuk kibogozni, de nem volt egyszerű. Utána elutaztam Dubajba pár napra, hogy tudjak gondolkodni. Dubajból visszajőve hoztunk egy döntést" - mesélte.

Arra jutottak, hogy jobb, ha külön folytatják. "Ebben nincs szomorúság, nincs csalódás, ez két ember útkereséséről szól. Külön-külön fogjuk továbbvinni az életünket" - tette hozzá.