Jákob Zoltán barátnője elárulta, mi van közte és a Nagy Ő között

Hajnal Bettina, Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Jákob Zoltánért tizenhét nő küzdött hosszú heteken át a TV2 műsorában, végül a milliárdos a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettinát választotta. A pár elárulta, hogy sokáig titkolták a kapcsolatot, ezért nem is találkoztak a műsor végéig. Sokaknak feltűnt, hogy a kezdeti lelkesedésük után egyre kevesebb időt töltenek együtt, a milliárdos már a második külföldi luxusutazását tölti a barátnője nélkül. Most a nő megszólalt a kapcsolatukról és tisztázta, mi is van köztük valójában.
Vágólapra másolva!

Már napok óta azt találgatják, hogy máris szakíthatott Jákob Zoltán és választottja, Hajnal Bettina, hiszen minden jel erre utal. A pletykák nem állnak valójában túl messze az igazságtól, azonban a műkörmösként dolgozó nő elárulta, hogy miért nem töltenek együtt több időt, és szerinte milyen jövő vár kettejükre.

Nekem van egy 8 éves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. Neki ez a dubaji út most egy spontán utazás volt. Kivitelezhetetlen lett volna, hogy vele menjek, mert nekem a vendégeim hónapokkal előre be vannak írva a naptáramba" - magyarázta Hajnal Bettina, aki úgy véli, nehéz összeegyeztetni a való életben az időbeosztását Jákob Zoltánéval, azonban nincsenek benne ellenérzések a Nagy Ő felé.

Megszólalt Jákob Zoltán barátnője a szakításukról szóló pletykákról Forrás: Instagram/Hajnal Betti

Jákob Zoltán korábban elárulta, hogy azért utazott Dubajba a barátnője nélkül, hogy eldöntse, merre tart a kapcsolat, hiányzik-e neki Betti, és ezt előre meg is beszélték, hogy hazatérérése után egy hosszabb beszélgetést folytatnak arról, van-e közös jövőjük, azonban ez a beszélgetés még várat magára, ugyanis a milliárdos újra elutazott.

- írta friss bejegyzésében, ahol hiába kérdezik a kommentelők a barátnőjéről, de ezekre a kérdésekre nem válaszol.

Nem tudom, hogy érez irántam és el akar-e mélyülni ebben a kapcsolatban, vagy abbahagyjuk az ismerkedést is. Én várom a folytatást! Nekem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult" - mondta a Nagy Ő győztese, aki tisztában van azzal, hogy Jákobnak sok elintézetlen dolga van még, és akkor fognak találkozni, ha azokat már megoldotta.

Bár Hajnal Bettina még reménykedik abban, hogy van folytatása a kettejük kapcsolatának, de azt gondolja, ha az elején nem tudják megalapozni a kapcsolatot, nem töltenek együtt elég időt, úgy a szerelem nem alakulhat ki, inkább csak egy baráti szeretet lehet közöttük, és egyelőre efelé haladnak. A műkörmös szeretné, ha újra felélesztenék a régi érzéseket, a vonzalmat, viszont a munkájáról ő sem hajlandó lemondani, hiszen már régóta ezzel foglalkozik és nagyon szereti a vendégeivel töltött időt is - írja a Blikk.

Jákob Zoltán újra barátnője nélkül utazott el, valószínűleg hazatérése után eldől, hogy lesz-e folytatása a kapcsolatnak Forrás: Jákob Zoltán Instagram