Váratlan dolog történt a Farm VIP-ben, hatalmas feszültséget okozott - videó

Farm VIP
Vágólapra másolva!
Tegnap este kezdődött a Farm VIP negyedik évada, mely sok újdonságot, váratlan fordulatot tartogat mind a játékosok, mind a nézők számára. Már az első adásban is rengeteg dráma és feszültség volt a feladatok során, majd Demcsák Zsuzsa váratlan bejelentése után összeomlottak a csapatok.
Vágólapra másolva!

Hatalmas drámával indult a Farm VIP legújabb évada a TV2-n, Rékasi Károly már az első feladatnál teljesen összeomlott, zokogásban tört ki. Végül megoldotta a nehéz matekfeladatot, így győzelemre vitte a sárga csapatot, melynek további tagjai Bíró Ica, Kiss Daniella, Ripli Zsuzsi, Takács Zsuzska, Kótai Mihály, Vajda Johnny és Lakatos Levente. A nagy öröm után Demcsák Zsuzsa váratlanul a csapatok irányítóihoz, azaz Ripli Zsuzsihoz és Rippel Ferihez fordult, és sokkoló hírt közölt velük: egy játékost ki kell cserélniük a csapatokból.

A piros csapat, azaz Polgár Tünde, Balogh Edina, Lissák Laura, Paprika Dorina, Rippel Feri, Szabó Simon, Sánta László és Szabyest is teljesen a sokk hatása alá kerültek, de vonakodva elindultak megtárgyalni a sárgákkal a cserét. Már abban sem volt egyetértés, hogy fiút vagy lányt cserélnek, végül Rékasi Károly és Ripli Zsuzsi engedtek a nyomásnak, egy-egy férfi játékos cserélt helyet a csapatokban.

A piros csapat a fiatal játékosától, Szabyesttől szabadult meg, aki így hirtelen a sárgákhoz kellett, hogy csatlakozzon, helyette Kótai Mihály csatlakozott a pirosakhoz, aki sokkot kapott, hogy a pajtába kell mennie a vesztes csapattal. Rékasi Károlyt annyira megviselte a történtek, hogy újra az összeomlás szélére került, a nap hátralévő részében Szabyestet támadta, aki bár nem tehetett a dologról, Rékasit mégis arra emlékeztette, hogy nem engedték, hogy a csapat méltó módon ünnepelje a győzelmét.