Szinte felismerhetetlen legújabb képén a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Év elején döntött úgy Molnár Anikó, hogy a testéből fog élni, ezért regisztrált az OnlyFansre, ahol hatalmas sikernek örvend, állítása szerint milliókat keres a szexképeivel havonta. Mióta belevágott a pornómodellkedésbe óriási változásokon ment keresztül, hiszen egyre többet plasztikáztatja magát. Eddig is szembetűnő volt a változás, azonban legújabb képén szinte már fel sem lehet ismerni.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Molnár Anikó nem szégyelli, hogy pornózásból él, bár mellette civil foglalkozását sem hagyta abba, ugyanis sminktetoválóként dolgozik. Molnár elmondása szerint azért is vágott bele az OnlyFansbe, hogy családi házuk felújítását befejezze, és tudja támogatni édesanyját is, akivel együtt élnek.

Az egykori valóságshow-szereplő sosem volt szemérmes típus, így nem zavarja, hogy az előfizetői ruha nélkül, intim helyzetekben láthatják, és élvezi, hogy sok pénzt keres, amit úgy tűnik, hogy elsősorban a megjelenésére költ.

Az elmúlt időben még nagyobbra csináltatta melleit, de száját is nagyobbra töltette, már szinte felismerhetetlenre plasztikáztatja magát. Bár legújabb merész fotóján a fedetlen mellét akarta mutogatni, de az arca meglepőbb, ugyanis már egyáltalán nem hasonlít magára, szinte rá sem lehet ismerni.

Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó Instagram