G.w.M miatt teljesen összetört, zokogott Kulcsár Edina

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Sokak szerint Kulcsár Edina, aki saját bevallása szerint is sokat sír mostanában, nem boldog. Most újra elsírta magát a férje miatt.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M sokszor hangoztatta már, hogy mindent elsöprő szerelem az övék, és hogy ilyen csodálatos kapcsolat csak keveseknek adatik meg. A modell és a rapper első látásra egymásba szeretett, noha mindketten családban éltek gyerekekkel. Kulcsár Edina elvált Csutitól, és nem sokkal később be is jelentették a rapperrel, hogy kisbabát várnak.

Nemrég döntött úgy Kulcsár Edina és az állítólag súlyos depresszióval küzdő G.w.M, hogy jó pénzért kiárusítják magánéletüket, és internetes valóságshow-t indítanak a közösségi oldalukon. Botrányos videó szivárgott ki, ami miatt már magyarázkodtak, legutóbb pedig azt bizonygatja az egykori modell, hogy mennyire boldog.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Kulcsár Edina a vlogjában könnyeivel küszködve mesél arról, hogy a Márkkal való kapcsolata most nagyon nehéz. G.w.M állítólag ugyanis a depresszió jeleit produkálta, majd betegség miatt kórházba került. A modell minden egyes nap látogatta őt, és már alig várta, hogy hazajöjjön. Most azonban, hogy végre kijöhetett a kórházból, a rapper viselkedése teljesen megváltozott. Kulcsár Edina sírva számolt be arról, hogy férje nemhogy nem segít neki semmiben az otthoni teendőkkel, de még hanyagolja is - írja a Bors. A dolgait ugyanis a rapper nem a feleségével, hanem a haverjaival beszéli meg, és minden idejét velük tölti.

Kulcsár Edina úgy érzi, a férje teljesen elhanyagolja

Nehezen jutnak mostanában közös nevezőre, ugyanis mióta G.w.M kijött a kórházból, leginkább a barátaival tölti az idejét. Ez őt nagyon megviseli, mert mindig ő van a gyerekekkel, csak ő végzi a házi munkát, emiatt nagyon fáradtnak és kimerültnek érzi magát, ráadásul szüksége is van a férje gondoskodó szeretetére. Ugyanakkor azt is tudja, hogy Márk lelki problémákkal küzd, és most hagynia kell, hogy összeszedje magát.

– mesélte Edina, amit a Tények.hu emelt ki.