Kiütötték mindkét kontaktlencséjét az RTL Klub elzavart híradósának

RTL Híradó
Vágólapra másolva!
Megalázó primitívség: ez a Sztárbox, ahol baloldali politikai aktivisták verekednek, ahol eszméletlenre vernek egy volt válogatott futballistát, aki kis híján meghalt a ringben, ahol mocskos szavakat kiabálnak, trágárul ordibálnak magukat énekesnek hívó emberek. Most épp a csatorna egyik bukott híradósa járatta le magát újra, csak a jelenlétével - ráadásul meg is verték, a hátszél ellenére. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, az RTL Klub valójában egy propagandacsatorna, amely éjjel-nappal ontja magából az elfogult anyagokat, hízelegve a baloldalnak, vagy éppen kiszolgálják a genderpropagandát. A baloldali híradós-propagandisták mániákusan ragaszkodnak hozzá, hogy függetlenek, de ezen a hazugságon nevetnek, átlátnak az emberek - erről itt olvashat hosszabban. Az interneten nagyon sokan kinevették Szellő Istvánt is, aki újságírónak hazudta magát, miközben világos, hogy az RTL Klub baloldali propagandistája.

Az RTL Klub propagandacsatorna arcai Forrás: RTL

2022 tavaszán a baloldali Klubrádiónak adott nyilatkozatában Erős Antónia arról beszélt, hogy „nem sokan és nem is sokszor", de próbálták elcsábítani más csatornához. A TV2 is köztük volt, legalábbis ezt állította. „De nem jutott el tárgyalásig, kedves baráti beszélgetésig jutott el, de azt jeleztem, hogy nem tudunk leülni tárgyalni." Később összevissza beszélt az interjúban, összeget sem tudott mondani, láthatóan belezavarodott a hazugságba.

„Arról beszéljünk, hogy mit tudott ajánlani hosszú évekkel ezelőtt bármelyik másik csatorna. Hogy 18-20 évvel ezelőtt mivel kereshettek vagy kereshettek volna meg... ugyanazzal, jobb feltételekkel, sokkal jobb fizetéssel. Anélkül, hogy beszéltünk volna arról, hogy mennyi a fizetésem...

ami egyébként is tárgyalás lett volna. Felhívhat most valaki azzal, hogy háromszor annyit fogsz kapni, és lakást is adunk, meg kocsit... gyere!" - mondta. Itt jegyezzük meg: NB II-es focistáknak adtak lakásokat a kommunizmus idején.

Az RTL Klub (a hajnali, egyébként bukott műsorba száműzött) híradósa, Szabados Ágnes a harmincas korosztályról mondta el nemrég - szerinte eredeti - véleményét. A butaságtól a rémisztő közhelyekig bölcselkedett. Azzal haknizott a médiumokban, hogy van egy könyvesboltja. De hogy mit gondolhat irodalmon, irodalmi értékeken, a sorokból kiderült, ugyanis nem Jókait vagy Örkényt, nem Németh Lászlót vagy Móriczot, nem Kertész Imrét, Mikszáthot idézi, hanem egy volt tévériportert. Erről itt olvashat hosszabban.

Szabados Ágnes bulvárműsorokba menekült, a képernyőn verekszik Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Szabados Ágnes annyira komoly híradós(nak hiszi magát) - akit egyébként az RTL Klub már el is zavart a Híradóból, persze Szabados azt hazudta, ő maga döntött így -, hogy közben botrányos bokszolós bulvárműsorban verekszik. Mint írtuk, a Mandiner korábban arról számolt be, hogy

a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság hatósági ellenőrzés keretében megvizsgálja a Sztárboxot.

Megkeresésükre azt közölték, hogy az NMHH a gyermekvédelmi rendelkezések érvényesülését ellenőrző rendszeres hivatalból indított célvizsgálatok mellett állampolgári bejelentések alapján is végez hatósági ellenőrzéseket. Ha a hatóság a hatáskörébe tartozó jogsértést tapasztal, minden esetben eljárást indít. Van mit vizsgálni, például a Fluor Tomi nevű celeb így rikácsolt az RTL Klub trash-műsorában: "Mindent megb.szunk!"

Kínos nézni

Október végén – 18 év szünet után – ismét elővette az RTL Klub a Sztárbox című műsorát, ahol celebek mellett baloldali politikai aktivisták is ringbe szálltak. Az eddig lement adásokban elhangzottakkal kapcsolatban több kritika is érte a műsort. A káromkodás, a szexuális utalások és a többi, ebben a műfajban általános kritikák mellett a legnagyobb megdöbbenést az keltette, hogy két olyan személy is szerepel, aki színésznek mondja magát, de valójában politikai aktivista. Ráadásul olyan adás is volt, amely után csalással vádolták az RTL Klubot a dühös nézők.

Rettentő hosszú a műsor, három óra dögunalom, alig néhány perc benne boksz,

ellenben taszítóan agresszív. Mint írtuk, Nagy Ervin összeverésén egy fél ország röhögött, a nagyképű, értelmiségit játszó színész zsákként terült el a földön. Kabát Péter válogatott focista kiütése már problematikusabb: Nagy Ervinnek semmi baja nem lett a megalázáson kívül, Kabát Péter viszont fél percre elvesztette az eszméletét, kórházba szállították, meg is halhatott volna. Rácz Jenő ugyanis olyan brutálisan eltálalta az egykori sportolót, hogy eszméletlenül, kicsavart testhelyzetben került a földre, ahol egy ideig ájultan feküdt. A ringbe zokogva ugrott fel a barátnője, akit többször közelről mutatott a kamera, miközben az orvosok vizsgálták Kabátot.

Ebbe a primitív műsorba ment el összeveretni magát az RTL Klub bukott híradósa, a finomkodást játszó Szabados.

"Élveztem a boxot. A végén mondjuk már kevésbé voltam önfeledt, mert rettenetesen elfáradtam, és Veca mindkét kontaktlencsém kiütötte a harmadik menetben, szóval vakon mentem be, de persze nem ezen múlt" - árulta el később. Tehát nem elég, hogy lejáratta magát még jobban egy celebes-verekedős műsorral, még el is verte egy énekesnő, Janicsák Veca, aki előtte bokszkesztyűt se látott. Ilyen alpáriság rég nem volt a magyar tévékben, ahol emberek egymást verik - és ezt kell néznie annak, aki véletlenül odakapcsol.