Meg kellett műteni Péter Szabó Szilviát

Péter Szabó Szilvia, NOX,
Vágólapra másolva!
Péter Szabó Szilviának korábban a bal lábát már megoperálták, most a jobbot kellett megműteni, szétszakadt benne a porc.
Vágólapra másolva!

Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnője nemrég egy korlátozott ideig elérhető Instagram történetben az Uzsoki utcai kórházból jelentkezett. Kiderült, aznap operálták meg.

A bal térdemet tizenhat évvel ezelőtt meg kellett már műteni, most pedig a jobb következett. Nem volt semmi konkrét sérülésem, rossz mozdulatom, ahogy emlékszem, egyszerűen csak azt éreztem, hogy egyre jobban fáj. Aztán már nem bírtam rendesen behajlítani, ha felálltam, négy-öt lépést kellett tennem, mire rendesen ki tudtam nyújtani" – mondta a Blikknek az énekesnő, akiről az MRI-vizsgálat során kiderült, hogy szétszakadt a porc a jobb térdében. A műtét körülbelül egy óráig tartott, Péter Szabó Szilvia egy napot töltött a kórházban.

A párom és a kislányom nagyon sokat segítenek. Emma nagyon cuki, folyton kérdezi, hogy mit kérek, például hoz nekem teát, ha megszomjazom... Direkt úgy alakítottam az életem, hogy egy darabig ne kelljen dolgoznom. A két ünnep között lesz az első fellépésem a Diótörő a jégen című előadásban, addigra természetesen helyre jövök. Utána pedig gőzerővel készülünk majd a július 27-i, a Budapest Parkban tartandó koncertünkre. Többek között azért is vállaltam ezt a műtétet, hogy ott a lehető legjobb formámat tudjam majd nyújtani a közönségnek, hiszen vadonatúj show-val készülünk" – mesélte az édesanya, aki egyébként a TV2 Innovátor című műsorának egyik műsorvezetője.

Forrás: Péter Szabó Szilvia