Megdöbbentek a nézők: a színpadon verte össze egymást egy ismert zenekar két tagja

A The Brian Jonestown Massacre két tagja egymást veri a színpadon
Vágólapra másolva!
 A Brian Jonestown Massacre két tagja megdöbbentette a rajongókat, amikor összevesztek a színpadon majd verekedni kezdtek. Az alapítótag Anton Newcombe rászólt egy társára, hogy tegye le a gitárt és húzzon el azonnal - utána csaptak össze.
Vágólapra másolva!

A The Brian Jonestown Massacre amerikai együttes, amelyet Anton Newcombe alapított 1990-ben, San Franciscóban. Most botrány miatt kerültek a hírekbe: az alapító frontember Anton Newcombe a melbourne-i koncert alatt összeverekedett a nyolc éve érkezett Ryan Van Kriedt gitárossal.

A verekedés azután tört ki, hogy Anton Newcombe felszólította zenésztársát, hogy hagyja el a színpadot. Közölte vele, hogy tegye le a gitárt, menjen el és gondolkodjon el azon, mi történik. A páros ezután lökdösődni kezdett, utána volt némi kergetőzés, végül a földön birkóztak egymással, végül a biztonságiaknak kellett őket szétválasztaniuk.

A The Brian Jonestown Massacre két tagja egymást veri a színpadon Youtube

A meghökkentő, erőszakos jelenetről készült felvételek hamarosan felkerültek a közösségi médiára, mivel a koncertlátogatók szorgosan posztoltak a nem mindennapi esetről. Itt egy videó a kínos jelenetről: