Megműtötték, így van most Oszter Sándor özvegye

Oszter Alexandra és édesanyja, Failoni Donatella
Vágólapra másolva!
Failoni Donatella zongoraművész kezét a lánya, Oszter Alexandra kutyája harapta meg.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, kórházba került Failoni Donatella zongoraművész, miután rátámadt két kutya – amelyek közül az egyik a sajátja volt, a másik pedig a lányáé, Oszter Alexandráé. Pár napja arról számolt be, hogy a jobb keze már gyógyul, de a bal nagyon csúnya, azt műteni is kellett, mert átharapták a ujja izületeit is a kutyák. Az operáció után gipszsínben volt a keze - erről itt írtunk korábban.

Oszter Alexandra és édesanyja, Failoni Donatella Forrás: Facebook

Az asszony állapotáról most lánya számolt be: "Édesanyám hihetetlen gyorsan gyógyul, szerencsére... Ugyan csak két hét telt el, de már teljesen önellátó, tud főzni, elvégezni a ház körüli teendőket, persze csak szépen lassan és úgy, hogy közben nagyon vigyáz magára. Ha ilyen tempóban javul, bőven az előre megjósolt idő előtt lesz százszázalékos" - mondta Oszter Alexandra.

Minden megváltozott

Az ismert színész szeptemberben ünnepelte volna 75. születésnapját, de Oszter Sándor már két éve meghalt. Felesége, Failoni Donatella ma is egykori közös otthonukban él, de legalább már nem egyedül - a lánya és családja is ott lakik.

"Pár napja volt a születésnapom, de nem volt ünnepség, hiszen Sándor nélkül ez a nap már soha nem lesz ugyanolyan, mint egykor. Mindig együtt tartottuk a születésnapunkat, és évtizedeken át hatalmas bulikat csaptunk.

Most csendesen telt az évfordulóm, bár a családom és a barátaim felköszöntöttek. Szombaton pedig Sándor fényképe elé teszek egy szál gyertyát és végignézem, ahogy elég, pont úgy, ahogy az életünk is elmúlik. Végiggondolom, mennyi kalandot éltünk meg együtt a több mint négy közösen bejárt évtized alatt. Én így emlékezem arra a férfira, akit imádtam és akit imádok ma is" - mondta akkor Donatella, a színész özvegye.