Megdöbbentő dolgot árult el Berki Mazsiról Hódi Pamela

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela Berki Krisztián halála után másfél évvel először adott egy olyan interjút, amiben beszélt többek között arról, hogy van most a médiaszemélyiséggel közös kislányuk, Natasa. Az édesanya azt is elárulta, kifizette Berki Mazsinak a sírkő felét.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela az elmúlt másfél évben nem volt hajlandó beszélni kislányáról, aki Berki Krisztiánnál aludt, amikor a tragédia történt. A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban viszont elérkezettnek látta az időt arra, hogy megnyíljon.

Elkezdte ugyebár a harmadik osztályt, kitűnőre végzett, elkezdte aztán a kézilabdát, oklevelet kapott év végén. Járatom külön angolra, ott is oklevelet kapott. Úgy gondolom, más gyerek visszafejlődött volna... Vagy dadog, vagy nem alszik egyedül, vagy bepisil, de a Nati nem fejlődött semmit vissza. Nem érzékelem azt rajta, hogy ez a történet bármilyen maradandó kárt okozott volna benne" – mondta az édesanya, aki arról is őszintén beszélt, hogy volt, hogy találkozott Berki Krisztián szeretőjével.

Tóth Bence felesége azt sem titkolja, kifizette a sírkő felét Berki Mazsinak. Annak a sírkőnek a felét, ami Berki Krisztián halálának első évfordulójára készült el. Úgy fogalmazott, ezt a lánya miatt tette meg.

Csak és kizárólag azért fizettem ki a sírkő felét a Mazsinak, hogy a Nati ne egy homokbuckához menjen ki, hanem egy szép nyughelyhez, ahol ott van az apjának az aláírása, egy idézet, egy fotó... Ahová, amit készít neki, azt oda tudja tenni, és tudjon vele találkozni. És ne az a sz*r legyen ott, ami volt egy évig..."