Megdöbbentő üzenetet küldött a Nagy Ő-nek új barátnője

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Jákob Zoltánnak a TV2 Nagy Ő című műsorában Hajnal Bettinára esett a választása, habár a hírek szerint nincsenek együtt. Péntek-Gyulai Virág, aki szintén az üzletember szívét szerette volna elnyerni, nem haragszik a milliárdosra, várja hívását.
Vágólapra másolva!

Péntek-Gyulai Virág szerint Jákob Zoltán nagyon rosszul választott, ennek ellenére, ő nem haragszik rá.

Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk" – kezdte a Borsnak Virág, aki reménykedik abban, hogy az üzletember megkeresi.

Elég csak belepillantani a hölgy egy-két élőzésébe és hamar meghallhatjuk azokat a pillanatokat, amikor a felvett jó modor mögül kikacsint a valóság. Idéznék is mindjárt egy rá jellemző mondatot, amit egy kommentelőnek mondott: Ó Zsáklin, te idióta állat, te! Úristen, te gyászkeret! Az persze igaz, hogy a kérdés, amit kapott, illetlen volt, de képzeljük csak el, amint Zoli mellett ül egy üzleti vacsorán és amint zavarja valami, kiugrik a száján egy ilyen kis cukiság! Szóval már csak idő kérdése szerintem és Zoli revideálja a döntését. Nati túl fiatal hozzá, így nincs is kérdés, hogy mire jut majd. Én pedig várom a hívását" – magyarázta a fiatal nő, aki már az első randijukat is megtervezte.

Forrás: Jákob Zoltán Instagram

"Az a nagy helyzet, hogy találtam egy remek optikust a belvárosban, aki megígérte, hogy komoly kedvezménnyel csinál új szemüveglencsét Zolinak, hiszen nyilván nyáron valami gond lehetett a látásával, amikor sorra jöttek a rózsaceremóniák. Szóval oda szervezem majd a randinkat, majd azonnal megyünk a pszichológusomhoz, ahol kénytelen lesz kiegyenlíteni a kezelésem költségeit. Mert hát ki is a hibás azért, hogy ennyi átok nőt voltam kénytelen elviselni heteken át?"