Liptai Claudia, Csonka András és Molnár Andi is csatlakozik a Dancing with the Starshoz

Molnár Andrea Andi dancing with the stars 2020
Vágólapra másolva!
Molnár Andi két évad után ismét a Dancing with the Starsban lesz látható, egy extra produkcióban fog táncolni.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars legutóbbi élő adásában Király Linda és Suti Andris búcsúzott a műsortól, így már csak öt páros maradt versenyben. A negyedik évadban változott a zsűri, ugyanis Bereczki Zoltán 2023-ban nem ült be Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk mellé pontozni a produkciókat. Utóbbi is csak a tavalyi szériában csatlakozott a csapathoz, előtte pedig a párja, Molnár Andi is bírálta az előadásokat.

A műsor jelenlegi zsűrije Fotó: Csudai Sándor - Origo

A táncos nemrégiben főszerepet kapott a Játékszínben a Hölgyválaszban. A darabnak nagy sikere van, a szombati élő show-ra egy igazán különleges extra produkcióval készülnek a művészek. Ezáltal a parketten is megmutatja tánctudását többek között Liptai Claudia, Csonka András és Molnár Andi is.

Liptai Claudia büszkén számolt be a legújabb Instagram-bejegyzésében a meglepetéselőadásukról, amelyből egy kis részletet is mutatott. "Megtörtént az első "száraz próba" a szombati Dancing with the Stars adásába, ahol a Hölgyválasz egyvelege lesz az extra produkció! Boldogság a színházon kívül is együtt lenni a csapattal! A videó direkt ilyen homályos, hogy szombaton robbanjon talpig csillogásban!" - írta a posztjához.