Összebújós kép került ki Krausz Gáborról és Mikes Annáról

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Az utolsó edzések egyike… sosem fájt még ennyi helyen egyszerre - írta a döntőre készülő séf. 
Vágólapra másolva!

Szombat este utolsó adásához érkezik a Dancing with the Stars negyedik évada. A TV2 népszerű táncos showműsorában először lesz férfi győztes, amire Krausz Gábornak is nagy esélye van. A séf rengeteg időt tölt a táncpartnerével, és szemmel láthatóan a színpadon is nagyon jól működnek együtt - nemrég egy csók is elcsattant köztük. Többször felmerült, hogy egymásba szerettek, de ezekre a hírekre egyelőre érdemben nem reagáltak. Tegnap a TV2-nek adtak közös interjút, ami alapján egyértelmű, hogy mindent tudnak egymásról, a kapcsolatuk nagyon elmélyült az elmúlt hetekben.

Krausz újabb posztja alapján is látható, hogy nagy a harmónia:

"Az utolsó edzések egyike... sosem fájt még ennyi helyen egyszerre, de olyan csodálatos volt ez a három hónap, szeretnénk méltó módon zárni szombaton a fináléban" - írta Tóth Gabi volt féje.

A fotót Mikes Anna is megosztotta. Ő ma reggel a TV2 székháza elől posztolt, a havas utcáról, a hat döntős a Mokkában volt hivatalos:

Mikes Anna

A Dancing with the Stars döntője egy fergeteges nyitánnyal robban be szombat este; egy különleges produkcióval visszatérnek a korábban kiesett párosok; valamint egy lenyűgöző extra produkcióval táncparkettre lép a korábbi évadok három győztese: Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél.