Rékasi Károly összeomlott, már a Farm VIP első adásában zokogott

Farm VIP, Rékasi Károly
Vágólapra másolva!
Egy súlyos balesettel és 12 műtéttel a háta mögött döntött úgy Rékasi Károly, hogy 61 évesen kipróbálja magát a Farm VIP-ben.
Vágólapra másolva!

Ma este 19:55-kor startol a Farm VIP negyedik évada. Gáspár Zsolti gazda ismét megnyitja a Farm VIP kapuit, ahol Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével tizenhat híresség dacol majd a vidéki élet viszontagságaival a TV2 népszerű reality-jében.

Forrás: TV2

A Farm VIP történetében minden eddiginél leghosszabb, legtöbb fordulattal teli évada vár a versenyzőkre. Hat héten át folyik a maratoni küzdelem. Egy nagyszabású játékban dől el, melyik csapat foglalhatja el a parasztházat és a pajtát. A matematikai feladványra a sárgáknál Rékasi Károlyt és Lakatos Leventét jelölik ki. A színész lelkesen vállalja a szerepet, nem gondolván, hogy kifoghat rajta a feladat.

Itt vagyunk és bátran állunk bele ebbe a dologba. Lehet, hogy fejjel rohanok a falnak, nem tudom, de hamarosan kiderül" – utalt a riportban az éveken át tartó megpróbáltatásaira. Rékasit még 2015-ben, motorozás közben gázolta el egy autós a fővárosban. Súlyos koponyatörést és szilánkos töréseket szenvedett, csak az azonnali operációnak köszönhetően van még életben. Hosszú ideig tartott a rehabilitációja, és a járását sokáig egy mankó segítette.

Forrás: TV2

Ma már jól van, azonban a történteknek még most is hordja a nyomait.

Azóta volt 12 műtétem, ebben volt két csípőprotézis beültetésem is" – emlékezett vissza.

Mint rangidős, Rékasi állt a sárga csapat élére. Talán a műsor történetében először fordul elő, hogy valaki már az első néhány órában kiborul - írja a Bors. A színésznek sokadik próbálkozás után sem sikerült megbirkóznia a feladvánnyal, a nyomás miatt egyre feszültebbé válik, végül annyira eluralkodik rajta a sikertelenség, hogy zokogásba tör ki. Csapattársai próbálják nyugtatni, ám a színész vigasztalhatatlan.

"Az a baj, hogy nagyon beleélem magam" – mondta. "Teljesen összeomlottam, mert tudtam azt, hogy a csapat mekkora erőfeszítéssel dolgozott, és rajtam nem bukhat el a dolog" – magyarázta kiborulásának okát.