Hatalmas dráma után újabb nagy esélyes esett ki a Sztárban sztár leszek!-ből

Sztárban sztár leszek! Till Attila
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! legutóbbi élő show-jában már csak hét énekes állhatott színpadra, akik egyéni produkciójukon kívül csoportos extra előadásokkal is készültek az estére. A műsorban érezhetően egyre fokozódik a feszültség, hiszen a mentorok és a versenyzők is érzik, hogy egyre nagyobb a tét, ahogyan közeledik a cél. A mai adás egyéb meglepetéseket és sokkoló pillanatokat is tartogatott mind a nézők, mind a versenyzők számára; Pápai Joci is készült egy extra produkcióval, ugyanis legújabb dalát adta elő a stúdióban.
Vágólapra másolva!

Karpancsev Kristóf - 30 pont

Elsőként állt a színpadra Majka versenyzője, aki rögtön magasra tette a lécet Freddie Mercury Living On My Own című dalának előadásával. A mesterek szinte bele sem tudtak kötni, olyan tökéletes utánzás volt, így rögtön megkapta a maximális 30 pontot.

Nagy Alexa - 28 pont

Köllő Babett mentoráltja Mohamed Fatimát utánozta, akitől a Nem baj című dalt adta elő. Tóth Gabi szerint külsőleg inkább Nótár Mary jutott róla eszében, de az ének rendben volt így a produkcióra összesen 28 pontot kapott a fiatal énekesnő.

Váradi Jani - 26 pont

Harmadikként Pápai Joci versenyzője, Váradi Jani lépett színpadra, aki mesterétől egy igazán pörgős dalt, a Party up-ot kapta, mivel a rapper DMX-et kellett alakítania. Váradinak nem igazán a műfaja a rap, de végül 26 pontot sikerült begyűjtenie a mentoroktól.

Tasi Dávid 28

Köllő Babett versenyzője Azahriah bőrébe kellett bújjon, de eléggé megijedt a feladattól, mert elég távolinak érzi magától a fiatal énekest és a stílusát. Az énekes a Casa de papel című dalt kapta, végül 28 pontot kapott a mentoroktól.

Lapozzon, hogy megtudja, melyik versenyző esett ki a műsor legutóbbi adásából!