Istenes Bence nem tudta elviselni, hogy Rácz Jenő összeverte

Istenes Bence
Vágólapra másolva!
Folytatódott az alpáriság az RTL Klub kanálisműsorában, a Sztárboxban. Istenes Bence előbb - áttételesen - cigányozott, majd amikor összeverte Rácz Jenő szakács, nem volt hajlandó vele kezet fogni, képtelen volt elviselni, hogy kikapott. A hülyére vert Nagy Ervin és az artikulátlanul rikácsoló Molnár Áron cirkusza után sem lett jobb és nézhetőbb a Sztárbox. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, vizsgálja a médiahatóság, hogy a Sztárbox című műsor mindenben megfelel-e a törvény előírásainak és a hatósági ajánlásoknak. Az eddig lement adásokban elhangzottakkal kapcsolatban több kritika is érte a műsort: a káromkodás, a szexuális utalások és a többi, ebben a műfajban általános kritikák mellett a legnagyobb megdöbbenést az keltette, hogy színésznek hívott baloldali aktivisták is ringbe szálltak és verették össze magukat jó pénzért.

Újabb kínos jelenet volt, amikor a Fluor Tomi néven ismert celeb úgy rikácsolt az RTL Klub trash-műsorában, a Sztárboxban, hogy "mindent megb.szunk!" Az egyik "műsorvezető" - és nyilvánvalóan az egész csatorna szerint - a műsor az alázatról és a tiszteletről szól, de világosan látható (pláne a Rácz-Istenes "törpe cigányozós" botrány után), mennyire nem igaz ez.

Instagram

Megalázó primitívség: ez a Sztárbox, ahol baloldali politikai aktivisták verekednek, ahol eszméletlenre vernek egy volt válogatott futballistát, aki kis híján meghalt a ringben, ahol mocskos szavakat kiabálnak, trágárul ordibálnak magukat énekesnek hívó emberek.

Egy hete a csatorna egyik bukott híradósa járatta le magát újra, csak a jelenlétével

- ráadásul meg is verték, a hátszél ellenére - írtuk legutóbb. Az RTL Klub elzavart híradósának kiütötték mindkét kontaktlencséjét, félvakon bóklászott a ringben, Kabát Pétert pedig műteni is kell a sérülése miatt.

Box helyett verekedés, tisztelet helyett alázás és gyalázkodás RTL Klub

Az újabb botrány azzal kezdődött, hogy Istenes Bence olyan posztot tett ki közösségi oldalára, amelyben állítólag a neki drukkolók üzenetei voltak, köztük egy "össze kell verned a kis törpe cigányt!" szöveg is olvasható volt. Istenes húsz éve van a hazai médiában, furcsa, hogy nem figyel ilyesmire. Persze elkezdődött egy színvonaltalan üzengetés, a hisztériakeltés, majd jött a verekedés rengeteg szabálytalansággal, a bírónak pedig folyamatosan közbe kellett avatkoznia.

Az összecsapás után Istenes nem akart kezet fogni Rácz Jenővel,

mint mondta, olyan alpári dolgokat mondott neki a szakács verekedés közben, hogy az neki sértő volt. „Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valamit, az nem látja, hogy mit kollázsol össze. Annyit mondtam csak neki, hogy na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?" - magyarázkodott a Rádió1-en Rácz Jenő. A nézőknek is megvan a véleményük a látottakról:

"Gusztustalan megnyilvánulás Istenes Bence részéről. Nagyképű."

"Amit meg a meccs végén Istenes lenyomott, az tiszteletlen, sportszerűtlen, emberileg undorító volt! A ringben ellenfelek vannak, nem ellenségek!"

"Végig látszódott, hogy mondják egymásnak a magukét, szánalmas volt a végén ez a sározás. Még a Norbi Junior is jobban viselte - hozzá képest gyerekként - a vereséget. Bence, jól lejárattad magad."

"Bence hisztizik, ha bármit mondanak neki, de ő üzengethet ordenáré módra, mert a box része. Szánalom az ember."

"Nem nyerte meg senki. Itt mindketten veszítettek. Ki ezért, ki azért."