Nagyon ideges az újabb büntetése miatt Varga Viktor

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
Varga Viktor szókimondó és arcpirító tartalmai miatt már nem először kerül bajba, most azonban saját magának ártott a legtöbbet. Az énekes nagyon ideges az újabb büntetése miatt, de akkor sem tervezi, hogy változtat a szokásain.
Vágólapra másolva!

Korábban már írtuk, hogy nagyon ideges volt Varga Viktor, amikor az Instagram megbüntette őt a szexuális jellegű tartalmai miatt, akkor trágárkodva kiabált egy videóban a közösségi oldalán. De hiába a büntetés, nem tanult belőle, most még súlyosabb büntetést kapott, mint akkor, ugyanis privátra állították a fiókját, így csak azok látják a tartalmait, akik eddig is követték őt.

Jó ideje elegem van már az internetből, a Facebookról teljesen el fogok tűnni, az Instagramon pedig akkor maradjon az a negyvenezer ember, akit tényleg érdekel, amit csinálok. Őket és az új érkezőket szeretettel fogadom az oldalamon. Mindig kívülállónak éreztem magam a stílusom miatt, most ez be is bizonyosodott" - mondta Varga Viktor, aki egy olyan visszajelzést kapott az Instagramot üzemeltető cégtől, hogy megsértette az irányelveiket, ezért korlátozták őt.

A zenész akkor sem tervez változtatni a viselkedésén, ha így kevesebb emberhez jut el a mondanivalója, de nem érzi igazságosnak a döntést. Most magához képest higgadtan reagált a hírre, de sajátos stílusban, ugyanis egy zacskót húzott a fejére és így közölte a korlátozásról szóló döntést a követőivel. Varga azt is elárulta, hogy nem ez az első eset, hogy ilyen jellegű büntetést kap, már a Google-nél is tiltólistára került korábban.

Egy barátom a Google magyarországi csapatától megtudta, hogy a szókimondásom és az extrém tevékenységeim miatt tiltólistára tettek. Nem zavar már, az internet nem játszik fontos szerepet az életemben, a saját kis világomat építem" - magyarázta a Blikkek a szókimondó énekes.

Varga Viktort nem érdekli, ha megbüntetik, akkor sem változtat a viselkedésén Forrás: Instagram/Varga Viktor