A rabszolgái szenvednek az uralma alatt - megvan a Farm VIP közellensége

Rippel Feri Farm VIP
Vágólapra másolva!
Lakatos Levente nem szeretne sokáig Rippel Ferivel egy fedél alatt élni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nem nagyon érti meg egymást Hadas Alfréd és Szabyest, akik most a Farm VIP-ban vesztek össze. Utóbbinak nemigen tetszett, hogy patkánynak nevezte őt Hadas mindenki előtt, úgyhogy később kifakadt - akkor már csak a csapattársak előtt. "Valószínűleg sérült az agya, más szellemi szinten vagyunk" - ilyeneket mondott a többieknek az énekes.

"Nagyon fura, hogy ez a kis törpe belám állt, egy kisfiú nagyon nagy szájjal akar beszélni... ha van egy debil gyereked, nem mondod meg neki, hogy csicska vagy" - magyarázta Szabyest. Miután elmondta véleményét Hadas Alfrédról, Rippel Feriről is véleménye: "vakok közt a félszemű a király" - közölte. A botrány előzményeiről itt olvashat többet. Szabyest korábban már kihúzta a gyufát másoknál is, például Rékasi Károly is őrjöngött miatta.

Rippel Feri a Farm VIP-ban tv2

Most újabb viszály tartja izgalomban a nézőket, Rippel Feri határozottsága sokaknak nem tetszik - pedig kénytelenek együtt élni még egy darabig a tanyán.

Lakatos Levente arról beszélt, hogy az artistával nem könnyű. "Kíváncsi voltam, hogy démonizáljuk-e Ferit... hangulatingadozásai vannak. Gondolkoztunk azon, hogy Feri a droidvezér és a többiek a droidjai, de inkább azt látom, hogy ő egy rabszolgatartó, a rabszolgái pedig szenvednek az uralma alatt. Leginkább ez az érzés hatott át engem" - mondta. Bővebben a videóban: