Balázs Klári: Az első találkozásnál azt mondtam, neked meg kell nyerned - videó

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
Karapancsev Kristóf és Balázs Klári duettje – Balázs Klári és Korda György: Találd ki gyorsan a gondolatom című számát adták elő
Vágólapra másolva!
Karapancsev Kristóf lett a Sztárban sztár leszek! 4. évadának győztese. Az énekes Korda György bőrébe bújva Balázs Klári oldalán lépett a színpadra. A művésznő többek között erről az élményéről beszélt legutóbbi interjújában, de azt is elárulta, mit tart élete szerencséjének.
Vágólapra másolva!

Balázs Klári azt mondta a Mokkában, hogy nagyon örült a felkérésnek. Azonnal utánanézett annak, hogy kivel fog énekelni, mint mondta, látta, hogy Karapancsev Kristóf nyílegyenesen megy végig az adásokon.

Nézett, mert egyébként egy nagyon szerény fiú és olyan alázattal közelítette a tanulást. Annyira tanulmányozta a Gyurit..." – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, miért mosolyog mindig Korda György.

"Az időszámításunk előtti korban Gyuri megszokta, hogy a hölgyekre mindig mosolyogni kell. És így maradt. Mindig mosolyog" – mondta viccesen Balázs Klári, aki azt is elárulta, mit tart 44 éve tartó kapcsolatuk titkának.

Nagyon sokat utaztunk, ezek megszépítik a kapcsolatot a közös élmények, a közös sikerek. Hiszen az utazások nagy része szakmai volt, tehát turnéztunk. Amerika, Kanada, Ausztrália..."