Fájdalmas műtétje után, újra járni tanul Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, komoly balesetet szenvedett Széphalmi Juliska az egyik táncpróbán, mely váratlanul érte, ugyanis egy megszokott mozdulat közben roppant meg a térde, majd hamar kiderült, hogy nagyobb a baj, mint gondolta. Azóta már túl van a műtéten, még otthon lábadozik, de a nehezén már túl van, viszont lassú folyamat, mire újra a régi lesz.
Vágólapra másolva!

Széphalmi Juliskának nem az első, hogy térdproblémája miatt meg kellett operálni, korábban egy év volt a rehabilitáció, most reméli, hogy hamarabb fel tud épülni a műtét után és újra táncolhat. Egyelőre azonban az alapvető mozgásával is akadnak még problémák, de igyekszik türelemmel kivárni a gyógyulást. Széphalmi az utóbbi műtét során egy úgynevezett stabilizáló szalagot is kapott, amit a térdébe operáltak azért, hogy csökkentsék az újabb sérülés esélyét.

Most a táncosnő elárulta, hogy hosszú út áll még előtte a gyógyulásig, de mindent megtesz annak érdekében, hogy minél előbb felépüljön.

Napról napra nagy a változás és hihetetlen, de egy hete még be sem hajlíthattam a lábamat. Most meg 90 fok!! Azért azt már nagyon várom, hogy újra vezessek!! De hálás vagyok azért, ahol most tartok a rehabban! Nagy változás ez nekem!" - írta legújabb videója mellé a közösségi oldalán, melyben megmutatta, hogyan tanulja újra a járást.