Megműtötték Széphalmi Juliskát, így érzi most magát

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, váratlan és komoly balesetet szenvedett Széphalmi Juliska, akinek az egyik balettóráján roppant meg a térde az egyik gyakorlat közben. Ő maga sem értette, hiszen ez egy olyan mozdulat, amit naponta többször is megtesz, mégis kiderült, hogy nagyobb a baj, mint gondolta, és meg kell műteni. A táncosnő már túl is van az operáción, közösségi oldalán elárulta, hogyan érzi most magát.
Vágólapra másolva!

Széphalmi Juliska mögött nehéz időszak áll, ugyanis nemrég szakított párjával, akivel azt hitte, hogy válása után megtalálta végre a boldogságot. Azóta magára és kisfiára koncentrál, terápiára is jár, de most sérülése keresztülhúzta a számításait. Korábban elárulta, hogy nem ez az első ilyen sérülése, és már műtötték korábban, az azt követő rehabilitáció egy év volt, így reméli, hogy ebből hamarabb fel tud épülni.

De hiszem, gyorsan túl leszek ezen az egészen és köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, írt, hívott, stb. Sokat jelent nekem! Ja, és egy teljes nap totál kiesett, ez a kép nem tudom, hogyan készült!..." - írta a kórházban készült fotó mellé, amit a linkre kattintva tekinthet meg.