Felismerhetetlen David Caruso, a Miami helyszínelők Horatiója, aki hat év után került elő - fotó

CSI Miami helyszínelők, David Caruso
Vágólapra másolva!
Itthon is igen népszerű volt a sorozat.
Vágólapra másolva!

A színész, aki a Miami helyszínelők Horatio Caine hadnagyaként lett világszerte híres, egészen másképp nézett ki, mint ahogy a nézők megismerték. A változás azért is látványos, mert utoljára 2017 júniusában fotózták le egy repülőtéren a gyerekeivel, azóta kissé megkopaszodott, meghízott, szemüveget is viselt. Így nézett ki akkoriban, 232 epizódban szerepelt:

CSI Miami helyszínelők, David Caruso IMDb

A színész korábban arról beszélt, hogy nagyon könnyű "rákattanni" a sorozatforgatásra. "A mai világban, amikor annyi lehetőség van a szórakoztatásban, és te kapsz egy kis figyelmet, az pozitív dolog" - vélekedett. "Jó lenne, ha még egy ideig csinálhatnánk a sorozatot. Nagyon jól érezném magam ebben" - tette hozzá, de a széria 2012-ben véget ért, Carusót pedig 11 éve sem filmben, sem sorozatban nem láthatták a nézők. Az új képeket itt megnézheti.

Vannak színészek, akik ma már visszavonultan élnek, nem feküdtek számtalanszor a sebészkés alá, csak méltósággal próbáltak megöregedni. Az idő azonban nem volt kegyes hozzájuk, ma már rájuk sem lehet ismerni. Egyesek súlyos betegséggel küzdöttek, ami miatt nem tudtak később talpra állni, míg mások elhíztak és végleg elhagyták magukat. A következő sztárok közül már többen is civil módon élnek, de egyesek még ma is próbálkoznak a szakmájukban boldogulni - erről itt olvashat hosszabban.