Negyven év után kibékülhetnek a Neoton Família énekesnői

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
Meglepő nyilatkozatot tett Csepregi Éva, ami után a Neoton Família másik énekesnője, Pál Éva megkereste – pedig évtizedekig rossz volt köztük a viszony.
Vágólapra másolva!

Csepregi Éva egy zenei podcastben meglepő választ adott arra, hogy korszaktól függetlenül melyik két emberrel ülne le beszélgetni, ha meglenne rá minden lehetősége:

Kíváncsi lennék, hogy minden indulat nélkül – bár nehezen tudnám elképzelni, hogy indulat nélkül tudnánk beszélgetni – négyszemközt mire jutnánk" – mondta, pedig nagyjából azóta rossz a viszonyuk, hogy Pál Éva 1983-ban kilépett a Neoton Famíliából.

Csepregi Éva Fotó: Szabó Gábor - Origo
Pál Éva Forrás: TV2

A nyilatkozatra Pál Éva is reagált a Borsnak: "Én nyitott lennék rá. Csepi úgy fogalmazott, hogy nehéz lenne indulatok nélkül beszélnünk bizonyos témákról.

Meglepett, hogy Csepi éppen engem említett. Mindenesetre azóta még nem hívott fel" – mondta, pár nappal később azonban ő kereste meg Csepregi Évát.

"Megtettem! Sokat vacilláltam, és végül felhívtam én Csepit! Meglepődött, mikor megismerte a hangom, de úgy éreztem rajta, hogy örül. Többször is kimondta a nevem: Éva, Pali. Abban maradtunk, hogy most sűrű a programja, de egyszer sort kerítünk egy beszélgetésre négyszemközt" – mesélte.