Újabb fordulat a Neoton dalbotrányában

Neoton Família
Neoton Família Holnap Hajnalig számának újraértelmezett felvétele a törökbálinti Supesize hangstúdióban 2016.05.26.
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, egy fiatal, feltörekvő előadó feldolgozta a Nyár van című Neoton slágert, de ezzel nem nyerte el mindenki tetszését. Legalábbis Végvári Ádámét biztosan nem, aki borzalmasnak nevezte a próbálkozást.
Vágólapra másolva!

Végvári Ádám kíméletlen kritikával illette Dzsindzser Nyár van című feldolgozását, szerinte borzalmasan sikerült, tiszteletlenség egy ilyen feldolgozás az eredeti előadóval szemben. Dzsindzser is értesült Végvári véleményéről, ezért úgy gondolta, tisztázza a dolgot.

Auto-Tune nélkül is bárkinek szívesen eléneklem a dalt egy pálinka mellett akár, de a mi generációnk nagyrésze nem szívesen hallgat zenét, ha az nincsen tökéletesre javítva. A retró szintetizátor, amit elvileg be kéne tiltani, az én személyes kedvencem. Az alapot teljesen az eredeti dalról mintáztam, egyedül az előadásmódon változtattam" - magyarázkodott Dzsindzser, aki arra reagált, miszerint Végvári Ádám betiltaná az említett szintetizátorhangot.

Az előadó azt állítja, hogy ő beszélt Csepregi Évával is, mielőtt hozzálátott volna a feldolgozáshoz és az énekesnőnek tetszett a stílusa, valamint a célja, hogy a mai fiatalok körében is népszerűsítse az örökzöld nyári slágert.

"Én egy nyári gyerek voltam a Balaton parton. Amikor a családdal vagy barátokkal lementünk huncutkodni a strandra a nagy hőségben, szinte folyton ez a dal szólt.

- mondta Dzsindzser, aki nem sértődött meg és köszöni a kritikát, mert megerősítette a céljaiban.