Janza Kata megdöbbentő vallomása a válásáról

Janza Kata
Janza Kata
Vágólapra másolva!
Janza Kata már évek óta nincs együtt fia édesapjával, Kővári Lászlóval, de nagyon jó kapcsolatot ápolnak, csak úgy, ahogy lánya apukájával, Pintér Tiborral is. Hogy milyen érdekes ünnepek vannak náluk, arról most őszintén beszélt a színésznő.
Vágólapra másolva!

Janza Katának és Kővári Lászlónak egy közös gyereke van, Samu. A színésznőnek az első házasságából, Pintér Tibortól pedig egy lánya született, Janka. Janza Kata most elárulta, hogy Kővári Lászlóval hivatalosan még mindig férj és feleség.

De mondok ennél cifrábbat! A fiam édesapjától, a második férjemtől, Lacitól hivatalosan nem is váltam el. Papíron a mai napig házasok vagyunk, miközben Samu négyéves lehetett, amikor szétmentünk. Azóta Lacinak van egy nagyon aranyos élettársa, Dórika, akivel közösen kitalálták, hogy a 15. házassági évfordulónkat tartsuk meg, és megszerveztek nálunk egy fantasztikus kerti partit. Mutass még egy olyan családot, ahol a volt férj-feleség közösen megünnepli a házassági évfordulóját! Persze ehhez az is kell, hogy Laci élettársa, Dóri kedveljen engem, és klassz bulinak tartson egy ilyen őrült ötletet" – árulta el Janza Kata, a Csináljuk a fesztivált! zsűritagja a Meglepetés magazinnak.

Forrás: MTVA