Kóbor János lánya valamitől nagyon megijedt: már letagadja, amit mondott- videó

Kóbor Léna
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Kóbor Léna egy videóban mesélt arról, hogy bőrgyógyászától olyan erős gyógyszert kapott a kamaszkori bőrproblémáira, amelynek igen súlyos mellékhatásai voltak. A fiatal lány az orvossal megbeszélte, hogy abbahagyja a gyógyszer szedését, ugyanis mentális tünetei is voltak, nagyon rossz volt a közérzete, és a mellékhatások közt szerepelt a depresszió is. Most a lány tagadja, hogy depressziós lenne, egy újabb videóban magyarázkodik az esetről.
Vágólapra másolva!

Az Omega néhai énekesének, Kóbor Jánosnak a tinédzser lánya egy erős gyógyszert kapott a bőrgyógyászától, amitől azt remélte, hogy elmúlnak a hormonok okozta pattanásai. Viszont a gyógyszer olyan mellékhatásokat idézett elő, amire ő sem számított, ugyanis az általános közérzetét is sokat rontotta.

Amikor utána este hazaértem, összeestem, nem bírtam. Ez a színjáték annyit kivett belőlem, ezért este minden nap zokogtam. Nem tudtam megmondani, hogy mi miatt sírok, miért vagyok rosszkedvű, ez volt a legijesztőbb" - mondta az előző videóban Kóbor Léna, aki elolvasta a betegtájékoztatót, és megijedt, hogy depressziót is okozhat a gyógyszer szedése, ezért úgy döntött, hogy abbahagyja a szedését.

A fiatal lány most tagadja, hogy depressziós tünetei voltak - holott korábban egészen pontosan ezt írta körül. Kóbor Léna azt állítja, hogy remekül érzi magát, és sosem mondta, hogy nincs jól és depressziós lenne.

De ne izguljon senki, jól vagyok! Már egy hónapja nem szedem, minden oké! Szóval, nem vagyok depressziós, nehogy azt gondolja valaki" - mondta.