Komoly depresszióval küzd Kóbor János lánya

Kóbor Léna
Vágólapra másolva!
Már több mint két éve halt meg Kóbor János, aki hátrahagyta feleségét és kislányát, Kóbor Lénát, aki már 16 éves és küzd a kamaszkori problémákkal. A fiatal lány most egy videót osztott meg követőivel, melyben elárulta, hogy komoly depresszióval küzd, és ezzel a videóval szeretné felhívni mások figyelmét, hogy ne kerüljenek az ő helyzetébe.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő dologról beszélt a 16 éves Kóbor Léna egy TikTok-videóban, melyben elárulta, hogy komoly egészségügyi problémái lettek egy erős gyógyszertől, amit bőrgyógyászától kapott a tinédzserkori pattanások ellen. Az Omega náhai énekesének lánya elmondta, hogy annak ellenére, hogy érdelődött a mellékhatásokról, mégsem mérte fel jól a helyzetet, így elkezdte szedni a készítményt.

Olyan mellékhatások is vannak például, hogy nem lehetsz terhes, amikor szeded a gyógyszert, mert a magzat biztosan beteg lesz. Szóval tényleg nagyon erős ez a gyógyszer, hámlani kezd a bőröd, a szád, nem szabad a napra menni" - magyarázta a videóban Kóbor Léna, aki ennek ellenére nem gondolta, hogy a gyógyszer a mentális állapotát is ilyen nagy mértékben befolyásolhatja.

Az iskolában én nem szeretem kimutatni, hogy ha valami problémám van, valami bajom van, ezért konkrétan eljátszottam, hogy milyen jó kedvem van, milyen vidám vagyok. Amikor utána este hazaértem, összeestem, nem bírtam. Ez a színjáték annyit kivett belőlem, ezért este minden nap zokogtam. Nem tudtam megmondani, hogy mi miatt sírok, miért vagyok rosszkedvű, ez volt a legijesztőbb" - magyarázta a videóban a fiatal lány, aki rájött, hogy a gyógyszer mellékhatása a megváltozott hangulat, ezért orvosával megbeszélte, hogy azonnal abbahagyja annak szedését.

@koborlena Story time‼️ #acne#medicine#mellékhatás♬ original sound - Kóbor Léna